Novice
Novice

Novice (131)

ČLANI: 10. krog 3.SNL - Center

Sobota, 07.11.2015 ob 14.00h, Športni Park Ivančna Gorica

NK IVANČNA GORICA : NK RUDAR TRBOVLJE 2:0 (1:0)


MLADINCI in KADETI: 12. krog 2. SML - Zahod in 2. SKL - Zahod

Nedelja, 08.11.2015 ob 14.00h/12.00h - Igrišče NK NOGA Britof

Mladinci: NK NOGA BRITOF : NK RUDAR TRBOVLJE 2:0 (0:0)

Kadeti: NK NOGA BRITOF : NK RUDAR TRBOVLJE 0:1 (0:0)


SELEKCIJA U-15: 10. krog 2. liga starejši dečki MNZ Ljubljana

Nedelja, 08.11.2015 ob 10.30h, Športni Park Rudar Trbovlje

NK RUDAR TRBOVLJE : NK ARNE TABOR 69 5:0 (1:0)


SELEKCIJA U-13: 10. krog Mlajši dečki MNZ Ljubljana

Sobota, 07.10.2015 ob 15.00h, Novo Mesto - umetna trava

NK KRKA A : NK RUDAR TRBOVLJE 1:0 (0:0)


SELEKCIJA U-12: 10. krog mlajši dečki U-12 MNZ Ljubljana

Sobota, 07.11.2015 ob 10.30h, Športni park Rudar Trbovlje

NK RUDAR TRBOVLJE : NK ZAGORJE 5:0 (2:0)

 

SELEKCIJA U-10: 9. KROG Cicibani U-10 MNZ Ljubljana

Sobota, 07.11.2015 ob 14.00h, Novo Mesto - umetna trava

NK  KRKA LEV A : NK RUDAR TRBOVLJE A 0:1

NK KRKA LEV B : NK RUDAR TRBOVLJE B 5:0

NK KRKA LEV A : NK RUDAR TRBOVLJE B 1:1
NK KRKA LEV B : NK RUDAR TRBOVLJE A 0:1

SELEKCIJA U-15: 10. krog 1.liga Starejši dečki MNZ Ljubljana

Sobota, 07.11.2015 ob 10.00h - Dob

NK ROLTEK DOB : NK LITIJA/RUDAR 2:2

 


 


Prihajajoči tekmovalni vikend je za ekipe Rudarja skoraj v celoti gostujoči, saj vse ekipe gostujejo, edino ekipa starejših dečkov U-15 igra na domačem igrišču. Poglejte drugo sliko.

 

 

 

 

 

V sredo, 04, novembra 2015 sta bili Športnem Parku Rudar Trbovlje odigrani dve srečanji. Mladinci in kadeti sta morali popolniti 11.krog tekmovanja v 2. SML zahod oz. 2.SKL zahod, ki poteka pod okriljem MNZ Gorenjske.
Njun nasprotnik sta bili ekipi Nogometnega Društva Slovan. Najprej, ob 12.30h se je pričela tekma kadetske selekcije, ki je nastopila v sledeči postavi:

Rok Možina, Rok Podhraški, Rasim Mašič, Tadej Vozelj, Domen Ocepek(C), Dominik Krajnc, Žan Bokal, Aleks Rutar, Maid Mešič, Žiga Fašing, Kristjan Bend
Rezervisti: Luka Štefane, Nejc Friškovec, Nik Gričar, Nace Bevc

V uvod srečanja so bolj podjetniško vstopili nogometaši Rudarja, ki so že v deveti minuti povedli, uspešen je bil Rok Podhraški. Tudi naslednjega gola so se veselili nogometaši trboveljskega Rudarja, saj se je v 37 minuti med strelce vpisal Kristjan Benda. 2:0 je bil tudi rezultat polčasa, v drugem polčasu pa so lahko ljubitelji nogometa v Trbovljah videli obilico odličnih priložnosti, še bolje zapisano 100% priložnosti, ki pa jih domači nogometaši niso poentirali. Tudi njihov trener Senad Bajrektarevič se ni mogel načuditi, kaj vse so zgrešili njegovi varovanci. In kar ni šlo njim od nog, so izkoristili kadeti Slovana, ki so v 63 minuti zmanjšali izid na 2:1. Tudi po tem delnem izidu so imeli ponovno nogometaši Rudarja zelo lepe priložnosti, a niso zadeli. No, to isto ni šlo od nog tudi nogometašem Slovana, tako je bil delni izid 2:1 tudi končni rezultat kadetske tekme in nogometaši Rudarja so se veselili treh osvojenih, še kako potrebnih točk.

 

Za kadetskim srečanjem ob 14.30h pa so prišli na vrsto mladinci katere vodi trener Darino Rižner. V igro so vstopili s sledečo postavo:
Jasim Mujkanovič, Gal Novak(C), Juš Navratil, Mario Barukčič, Kevin Krasniqi, Dragan Tripunovič, Matic Gospeti, Benjamin Hasanagič, Jan Sotenšek, Domen Domadenik ter Žan Lipovšek. Rezervisti: Denis Lončarič, Teufik Čehič, David Vasojevič

Tudi v mladinskem srečanju so nogometaši Rudarja že v uvodu dosegli nek pritisk, ki pa je preko nekaj priložnosti sčasoma izgubil svojo težo, saj so tudi nogometaši Slovana pričeli igrati bolje. A vendar so se, kot je bilo videti v 38 minuti, kar malce preveč razbremenili, kar je izkoristil odlično tehnično podkovan Jan Sotenšek, ki si je najprej žogo, na desni strani, elegantno potisnil v prostor, potem se z lahkoto rešil dveh obrambnih igralcev Slovana ter nesebično podal žogo Domnu Domadeniku, ki je zadel za 1:0. No nekaj takega se je potem zgodilo tudi le tri minute kasneje, vendar v drugačnih vlogah. Tokrat je po krilu odlično čvrsto prodrl kapetan Gal Novak, ki je žogo za drugi zadetek Rudarja namestil Benjaminu Hasanagiču. Rudar je tako v drug polčas krenil z prednostjo z 2:0, kar je po drugih 45 minutah tudi ostal končni rezultat.

Foto in zapis: Darko Kunič

 

 

 

 

Nogometaši Rudarja so vpisali še tretjo zaporedno zmago, četrto na zadnjih petih tekmah. Na domačem igrišču so suvereno premagali Medvode (2:0) in se z novimi tremi točkami priključili ekipam na sredini lestvice.

Gostje brez prave priložnosti

Začetek tekme je bil povsem v znamenju Trboveljčanov. Že v enem prvih napadov je gostujoča obramba žogo izbijala na črti, v sedmi minuti je vratar Miha Kačar s skrajnimi močmi odbil poskus Saša Ribiča v vratnico, slednji pa je v 12. minuti domače le popeljal v vodstvo, ko se je odlično izboril za globinsko podajo in prefinjeno zaključil.

Sledilo je obdobje enakovredne igre brez večjih priložnosti, blizu podvojitve prednosti je bil le Žan Račič, ki je odlično sprožil z razdalje, a je bil Kačar na mestu. Trboveljska obramba, ki je pozdravila vrnitev Amela Mrvoljaka, je dobro opravljala svoje naloge in do polčasa zadržala vodstvo.

Takoj po začetku nadaljevanja je z novim pobegom obrambo gostov premešal Račič. V 52. minuti pa smo videli eno od potez tekme. Mladinec Jan Sotenšek je vstopil s klopi in v svoji prvi akciji spektakularno preigral dva nasprotnika, zadetek pa mu je preprečil vratar.

Rudar je imel še nekaj polpriložnosti, 67. minuti pa je na sceno "udarno" stopil glavni sodnik Samo Veselič. Slednji je bil skozi celotno tekmo pri dosojanju prekrškov precej bolj toleranten do Medvod, ko pa je mladega Sotenška neposredno izključil zaradi ne preveč nevarnega drsečega starta, ki je povsem zgrešil Tilna Šušteršiča (ki je "divje" simuliral), je trboveljsko občinstvo pobesnelo. Zaradi protestov je bil s klopi odstranjen še rezervni vratar Rok Bokal.

Toda izključitev gostom ni kaj prida pomagala. Domači navijači na Kamniti so postali še malce glasnejši, trboveljski nogometaši pa so strnili vrste in v 71. minuti praktično odločili tekmo, ko je po dolgi in domiselni ekipni akciji z roba kazenskega prostora elegantno zadel iznajdljivi Jan Holešek.

Do konca tekme večjih pretresov ni bilo na spregled, bilo pa je več kot opazno, da je sodnik Veselič v zaključku spremenil kriterij, saj je Rudar začel dobivati prekrške, za katere se je pred rdečim kartonom lahko obrisal pod nosom. Domači vratar Klemen Radič veliko dela ni imel, vse potrebno pa je opravil brez napak.

Trije "kartonirani", en poškodovan

Za sicer pomembno zmago je Rudar plačal visoko ceno. Poleg dveh neposrednih izključitev je že v prvem polčasu zaradi poškodbe kolena igro zapustil Amar Kulašević, na naslednji tekmi v gosteh proti vodilniIvančni Gorici pa bo zaradi rumenih kartonov manjkal še Jan Berger. V ekipo se bodo po odsluženih kaznih vrnili Marko Sotenšek, Alen Kahteran in Antonio Jurić, trener Antonio Buovski pa bo lahko računal tudi na tokrat manjkajočega Davorja Rižnerja.

Rudar je z zmago skočil na deseto mesto in ga le še tri točke ločijo od zgornje polovice lestvice. Po gostovanju pri Ivančni Gorici Trboveljčane čaka domači derbi z Zagorjem, nato pa še obisk Ljubljane, kjer se bodo pomerili z Bravom.

LESTVICA:
1. Ivančna Gorica 29 točk
2. Ilirija 22
3. Kolpa 22
4. AŠK Bravo 20
5. Bled Hirter 18
6. Zagorje 17
7. Komenda 16
8. Sava Kranj 15
9. Jesenice 14
10. Rudar Trbovlje 13
11. Brinje Grosuplje 11
12. Šobec Lesce 10
13. Jezero Medvode 6
14. Žiri 2

 

Povzeto z Kum24.si, slika Darko Kunič.

 


V sredo, 28.10.2015 se je ob 19.00h v Športnem Parku Rudar Trbovlje pričelo prijateljsko veteransko srečanje. V goste domačim veteranom, torej NK Rudar Trbovlje je prišla ekipa veteranov NK Steklar Rogaška Slatina, s katerimi trboveljski veterani že kar nekaj let sodelujejo. Maloštevilnemu občinstvu temperatura v sredinem večeru ni bila nič kaj všeč, zato so se zbrali v manjšem merilu.
Vsekakor pa je bila tekma, ne glede na leta udeležujočih, zelo zanimiva, na trenutke kar pregroba in predvsem živčna. Ja, nogomet je pač nogomet in tudi najstarejši ljubitelji tega priljubljenega športa si želijo zmage kot potrdila dobre igre. No, zmaga je tokrat ostala v Trbovljah, saj so trboveljski knapi najprej povedli kar s 3:0. Najprej je bil uspešen Zvone Razboršek in nato še dvakrat Nermin Bajramovič. Vseeno pa se fantje iz mesta stekla niso predali in so do konca srečanja uspeli dvakrat zadeti, najprej je bil z bele točke uspešen Primož Kidrič, drugi gol pa je prispeval Boštjan Hernaus. Rezultat ob koncu srečanja je tako ostal 3:2 za trboveljske veterane.
Druženje na zelenici so stari prijatelji kasneje iz igrišča prenesli še v prostore veteranov na tribuni, kjer so si ob dobri jedači in pijači razmenjevali razna mnenja, seveda nogometna ter obenem obujali spomine na mlade dni igranja.

Srečanje sta v tandemu sodila sodnika Rok Lamovšek in Damir Memišević.

Za ekipo Rudarja so igrali: Aleš Florjanc, Sanel Kazić, Boštjan Jezerkić, Zvone Razboršek, Šefik Alić, Franc Hace, Mato Kirbiš, Nermin Isič, Roman Sušnik, Mile Karamarković, Nermin Bajramović, Dalibor Bjelovuk, Ibrahim Fejzić, Jano Sotenšek, Mehmedalija Pjević in Azis Memišević. Njihov selektor v tem srečanju je bil Darino Rižner.
Ekipa Steklarja: Damjan Fajs, Boštjan Hernaus, Andrej Prah, Primož Kidrič, Iztok Tadina, Marko Cesarec, Marko Gotlin, Bruno Krklec, Darko Šelekar, Jože Bek, Mladen Koštrun In Bojan Kuraj. Njihov trener je bil Darko Valek. 

 

 

 

 

 

V vikendu 31. oktobra in 01. novembra 2015 bo srečanje rednega 11. kroga v 3. SNL-Center odigralo člansko moštvo in sicer v soboto, 31.10.2015 z pričetkom ob 14.30h. Po dveh uspešnih rezultatih in še kako potrebnih šestih osvojenih točkah, jim tokrat prihaja v goste moštvo iz Medvod, ki je v sredo, 28.10.2015 odigralo zaostalo srečanje 9. kroga z ekipo Zagorja, rezultat je bil 0:1 za naše sosede. Ekipa Jezera se trenutno z 6-imi točkami (1 zmaga, 3 remiji) nahaja na predzadnjem mestu na lestvici. V sobotnem srečanju za ekipo Rudarja ne morejo, zaradi prejetih kartonov, igrati Antonio Jurič, Alen Kahteran ter Marko Sotenšek, v ekipi Jezera pa bo manjkal Urban Jamnik.
Vljudno vabljeni vsi ljubitelji in ljubiteljice trboveljskega nogometa torej na srečanje v soboto, 31.10.2015 v Športno park Rudar Trbovlje ob 14.30h!!

Vsi ostali pari v 11. krogu 3. SNL Center (sobota, 31.10.2015):
Ivančna Gorica : Zagorje
AŠK Bravo : Brinje Grosuplje
Sava Kranj : Kolpa
Žiri : Bled Hirter
Šobec Lesce : Jesenice
Komenda : Ilirija


KADETI IN MLADINCI SREČANJI 11. KROGA PRESTAVILI

Srečanji 11. kroga kadetov in mladincev NK Rudar Trbovlje in NK Slovan, ki tekmujejo v 2. SKL- Zahod oz. 2. SML-Zahod, sta prestavljeni in se bosta odigrali v Športnem parku Rudar v sredo, 04. novembra 2015. Kadeti nastopijo ob 12.30h, mladinci pa ob 14.30h. VLJUDNO VABLJENI!!!


EKIPE V VSEH TEKMOVANJIH POD OKRILJEM MNZ LJUBLJANA SO V TEM VIKENDU PROSTE !!!!!


 

ČLANI: 10. krog 3.SNL - Center

Sobota, 24.10.2015 ob 15.30h, Športni Park Grosuplje

NK BRINJE GROSUPLJE : NK RUDAR TRBOVLJE 0:1 (0:1)


MLADINCI in KADETI: 10. krog 2. SML - Zahod in 2. SKL - Zahod

Nedelja, 25.10.2015 ob 16.00h/14.00h - Jesenice Podmežaklja

Mladinci: NK JESENICE : NK RUDAR TRBOVLJE 1:0 (0:0)

Kadeti: NK JESENICE : NK RUDAR TRBOVLJE 1:0 (0:0)


SELEKCIJA U-15: 9. krog 2. liga starejši dečki MNZ Ljubljana

Sobota, 24.10.2015 ob 13.00h, Ljubljana - Interblock

NK INTERBLOCK : NK RUDAR TRBOVLJE 5:0 (1:0)


SELEKCIJA U-13: 9. krog Mlajši dečki MNZ Ljubljana

Četrtek, 22.10.2015 ob 18.00h, Športni Park Rudar Trbovlje

NK RUDAR TRBOVLJE : NK INTERBLOCK B 0:1 (0:0)


SELEKCIJA U-12: 9. krog mlajši dečki U-12 MNZ Ljubljana

Sobota, 24.10.2015, Športni park Rudar

NK RUDAR TRBOVLJE : NK OLIMPIJA LJUBLJANA 2:0 (1:0)

 

SELEKCIJA U-10: 8. KROG Cicibani U-10 MNZ Ljubljana

Sobota, 24.10.2015 ob 10.00h, Ljubljana - Rudnik

NK R KRIM A : NK RUDAR TRBOVLJE A 1:0

NK KRIM B : NK RUDAR TRBOVLJE B 0:4

NK KRIM A : NK RUDAR TRBOVLJE B 1:3
NK KRIM B : NK RUDAR TRBOVLJE A 1:4

SELEKCIJA U-15: 9. krog 1.liga Starejši dečki MNZ Ljubljana

Sobota, 24.10.2015 ob 12.00h - Športni park Grosuplje

NK BRINJE GROSUPLJE A : NK LITIJA/RUDAR 5:1 (4:0)

Nogometaši trboveljskega Rudarja so s prvo gostujočo zmago v letošnji sezoni v 3. SNL - center skočili na enajsto mesto. Do zmage v Grosupljem (0:1) so prišli po zreli predstavi in so sedaj pri desetih točkah, dobili so tri od zadnjih štirih tekem.


Ribič odločil v prvem polčasu

V prvem delu gledalci niso videli veliko priložnosti, malce več od igre pa je imel Rudar. Trboveljčani so povedli v 20. minuti, ko je razpoloženi Sašo Ribič sprejel dolgo žogo in iz težkega položaja z roba kazenskega prostora matiral Jureta Potočarja.

Gostje so se ob koncu prvega dela že veselili podvojitve prednosti, toda sodniki so zadetek Jana Bergerja razveljavili zaradi zelo sumljivo dosojenega prepovedanega položaja.

V drugem polčasu je Berger s strelom po lepi podaji Marka Sotenška ogrel dlani vratarja, trboveljski čuvaj mreže Rok Bokal pa je ubranil poskus Jana Grma.

Pred koncem obračuna je imel po še eni podaji Sotenška zaključno žogo v nogah Antonio Jurić, ki je že premagal vratarja, a je eden od branilcev okroglo usnje izbil na črti. Rudar je kljub temu vzdržal in zasluženo prišel do točk.

Izven cone izpada

Rudar je skočil na enajsto mesto, ki je bil po slabem začetku sezone minimalni cilj, saj ob koncu sezone prinaša obstanek v ligi. Po drugi zaporedni zmagi pa "knapi" že pogledujejo tudi proti sredini lestvice, sledi namreč obisk predzadnjih Medvod.

Še vedno imajo zeleno-črni veliko prostora za napredek, ponovno so igrali v okrnjeni zasedbi. Iz različnih razlogov so tekmo v Grosupljem izpustili Žan Krajšič, Davor Rižner, Amel Mrvoljak, Damir Memišević in Dejan Cvjetić. Tokrat jo je skupil Žan Račič, zaradi poškodbe kolena je odigral le 25 minut.

Povzeto s Kum24.si

 


 


ČLANI: 10. krog 3.SNL - Center

Sobota, 24.10.2015 ob 15.30h

Grosuplje, Športni park Grosuplje

NK BRINJE GROSUPLJE : NK RUDAR TRBOVLJE

 

MLADINCI in KADETI: 10. krog 2. SML - Zahod in 2. SKL - Zahod

Nedelja, 25.10.2015 ob 14.30h/12.30h

Jesenice - Podmežaklja

JESENICE : NK RUDAR TRBOVLJE

 

SELEKCIJA U-15: 9. krog 2. liga starejši dečki MNZ Ljubljana

Sobota, 24.10.2015 ob 13.00h

Ljubljana - Ježica

NK INTERBLOCK : NK RUDAR TRBOVLJE

 

SELEKCIJA U-13 - PROSTI (Odigrali srečanje 9. kroga med tednom)

 

SELEKCIJA U-12: 9. krog mlajši dečki U-12 MNZ Ljubljana

Trbovlje, Športni park Rudar

Nedelja, 25.10.2015 ob 10.30h

NK RUDAR TRBOVLJE : NK OLIMPIJA LJUBLJANA

 

SELEKCIJA U-10: 8. KROG Cicibani U-10 MNZ Ljubljana

Ljubljana - Rudnik

Sobota, 24.10.2015 ob 10.00h

NK KRIM MDC GROUP : NK RUDAR TRBOVLJE

 

SELEKCIJA U-8: 4. turnirski krog, Cicibani U-8 skupina 4, MNZ Ljubljana

Trbovlje, Športni Park Rudar

Sobota, 24.10.2015 ob 10.00h

Skupina 4: NK Litija, NK Zagorje, NK Jevnica, NK Rudar Trbovlje

 

SELEKCIJA U-15: 9. krog 1.liga Starejši dečki MNZ Ljubljana

Grosuplje, Športni park Grosuplje

Sobota, 24.10.2015 ob 12.00h

NK BRINJE GROSUPLJE A : NK RUDAR TRBOVLJE

 

ČLANI: 9. krog 3.SNL - Center

Sobota, 17.10.2015 ob 16.00h, Športni Park Rudar Trbovlje

NK RUDAR TRBOVLJE : NK KOLPA 1:0 (1:0)


MLADINCI in KADETI: 9. krog 2. SML - Zahod in 2. SKL - Zahod

Nedelja, 18.10.2015 ob 16.00h/14.00h - Športni park Rudar Trbovlje

Mladinci: NK RUDAR TRBOVLJE : NK ROLTEK DOB 1:3 (0:3)

Kadeti: NK RUDAR TRBOVLJE : NK ROLTEK DOB 1:2 (0:2)


SELEKCIJA U-15: 8. krog 2. liga starejši dečki MNZ Ljubljana

Nedelja, 18.10.2015 ob 10.00h, Športni Park Rudar Trbovlje

NK RUDAR TRBOVLJE : NK ILIRIJA EXTRA LUX B 1:2 (0:2)


SELEKCIJA U-13: 8. krog Mlajši dečki MNZ Ljubljana

Nedelja, 18.10.2015 ob 12.00h, Športni Park Ilirija Ljubljana

NK ILIRIJA EXTRA LUX A : NK RUDAR TRBOVLJE 5:0 (3:0)


SELEKCIJA U-12: 8. krog mlajši dečki U-12 MNZ Ljubljana

NK RUDAR TRBOVLJE - PROSTI


SELEKCIJA U-10: 7. KROG Cicibani U-10 MNZ Ljubljana

Sobota, 17.10.2015 ob 10.00h, Športni Park Rudar Trbovlje

NK RUDAR A : NK BRAVO PUBLIKUM A 1:2

NK RUDAR B : NK BRAVO PUBLIKUM B 4:0

NK RUDAR A : NK BRAVO PUBLIKUM B 4:1
NK RUDAR B : NK BRAVO PUBLIKUM A 1:4

SELEKCIJA U-15: 8. krog 1.liga Starejši dečki MNZ Ljubljana

Sobota, 17.10.2015 ob 14.00h - Športni park Rudar Trbovlje

NK LITIJA/RUDAR : NK LABY-S MENGO 6:1 (2:1)

 

 


<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 6 of 10