Novice
Novice

Novice (131)

V soboto, 18.6.2011 bo na stadionu Rudar potekal Večer nogometa na katerem se bodo ob 19. uri predstavile vse selekcije Nogometnega kluba Rudar Trbovlje (odigranih bo nekaj krajših tekem). Ob 21. uri pa bo sledila nogometna tekma med ekipo Občine Trbovlje in legendami NK Rudar Trbovlje, ki se bo odigrala pod novimi žarometi.

ZLOŽENKA

 

Vljudno vabljeni!

Kot je v oddaji Iz naših občin (radio Kum) povedal župan občine Trbovlje g. Vili Treven, naj bi v mesecu juniju na Rudarju zasvetili prepotrebni reflektorji.

Oddajo lahko poslušate na povezavi: oddaja Iz naših občin

Za Nogometni klub Rudar Trbovlje bo zgoraj omenjena pridobitev pomenila znatno povečanje razpoložljivega časa uporabe igrišča za treninge ter ostale aktivnosti. Prav tako pa se bo s to pridobitvijo vsekakor povečala tudi možnost trženja igrišča. Pohvale predvsem županu za prizadevanja in aktivnosti za realizacijo tega projekta.

Danes sta se predsednik in sekretar NK Rudar Trbovlje sestala s prvim človekom NZS, g. Aleksandrom Čeferinom. Na sestanku sta mu predstavila organziranost kluba ter glavne cilje in izzive, ki čakajo klub v prihodnosti. Predvsem je bilo govora tudi o velikem socialnem pomenu nogometa v celotni regiji, njegovi prihodnosti in najmlajših nogometaših.

Predsednik NZS je ob tej priložnosti prejel neuradno povabilo ob obeležitvi 90 let nogometa v Trbovljah, ki bo v letu 2012. V kolikor mu bo čas to dovoljeval, se bo tega dogodka z veseljem udeležil.

Po vseh težavah, ki smo jih imeli z vdorom na staro spletno stran in dejstvu, da se je stara stran dobesedno sesula ter bila že malce za časom, je po napornem delu entuziastov in ljubiteljev kluba, luč sveta zagledala nova, kompletno prenovljena klubska spletna stran. Stran je izdelana na bolj moderen način in ima veliko novosti, ki jih na prejšnji strani ni bilo. Zahvala gre predvsem avtorju strani ter vsem tistim, ki ste kakorkoli s svojim slikovnim gradivom pripomogli k lepšemu izgledu strani. Upamo, da bo vsak na spletni strani našel nekaj zase. Kot je bila navada na stari spletni strani, bo tudi na novi spletni strani pod rubriko Kamnita potekal forum.
Vabljeni, da podate svoja mnenja in komentarje.

 

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 10 of 10