Mladinci - novice

Mladinci - novice (84)

 

2. krog, 2.SKL:

NK Rudar Trbovlje : Izola 3:1

strelca: Krajšič 2X in Tripunović

2. krog, 2. SML:

NK Rudar Trbovlje : Izola 1:2

strelec: Račič

Kadetska ekipa si je priigrala prvo zmago na domačem igrišču in tako ostaja neporažena. Čestitke!
Mladinska ekipa je v prvem polčasu prikazala odlično in zelo kombinatorno igro, vendar je fantom zmanjkalo malo več sreče, da bi dosegli še kakšen zadetek več. Proti koncu srečanja pa jim je zmanjkalo malce moči in gostom je uspelo zadeti za zmago. Vsekakor obetavna igra v prvem polčasu.

Tudi kadeti in mladinci bodo začeli s pripravami na novo sezono 2012/13, v kateri bodo tekmovali v 2. SKL/SML.

Kadeti: 20.5.2012 ob 18:00 na Rudarju

Mladinci: 20.5.2012 ob 17:30 na Rudarju

Trenerja: Darino Rižner (mladinska selekcija) in Igor Holešek (kadetska selekcija)

Se vidimo na Rudarju!

kadeti:

NK Rudar Trbovlje : Brda HIT 1:0 (0:0)

strelec: Kazič

NK Rudar Trbovlje: Radič (V,K), Kulaševič, Volčanšek, Bočko, Mlinar, Kranjc, Grah, Požun, Vasojevič (52' Fatimić), Krajšič, Kazič

 

mladinci:

NK Rudar Trbovlje : Brda HIT 1:0 (1:0)

strelec: Hadžič

NK Rudar Trbovlje: Kramžar (V), Laznik Ž., Šljivar, Kešina, Žganjar, Blaj, Bešlić, Žganjar (58' Kolar), Laznik J., Račič (89' Jakovljević), Holešek (K)

Za konec letošnjega prvenstva sta obe ekipi zabeležili zmago na domačem igrišču in s tem samo še potrdili obstanek v ligi.

kadeti:

Ilirija 1911 : NK Rudar Trbovlje 7:0 (4:0)

NK Rudar Trbovlje: Mujkanovič (V), Kulaševič (41' Fatimić), Merdanovič, Tripunović, Mlinar, Kranjc, Bočko, Požun (K), Kazič, Grah, Davidovič Milojca

Rdeč karton: Tripunović

Zelo oslabljena kadetska ekipa je pričakovano izgubila, saj je na tekmi manjkalo kar nekaj ključnih igralcev, med drugimi tudi kapetan in vratar Radič, ki je pomagal mladinski ekipi.

 

mladinci:

Ilirija 1911 : NK Rudar Trbovlje 0:3 (0:0)

NK Rudar Trbovlje: Radič (V), Laznik Ž., Kešina, Šljivar, Hadžić, Karamujič, Kolar (79' Jakovljević), Bešlić (89' Šiljič), Račič, Laznik J., Holešek (K)

Strelci: Holešek, Laznik J. in Račič

Mladinski ekipi je na gostovanju, po borbeni in srčni igri, uspelo zabeležeti eno izmed najbolj pomembnih zmag v letošnji sezoni, saj sta si s to zmago ekipi praktično zagotovili obstanek v 2. SKL/SML. Za kar si vsi fantje zaslužijo pohvale in čestitke. Prav tako pa si pohvalo zaslužita oba trenerja, ki sta imela zaradi generacijsko kadrovskega manjka igralcev zelo težko delo. Zato ima ta uspeh še toliko večji pomen. Bravo fantje in oba trenerja!

Največji problem za Rudarja predstavljajo ravno odhodi mladih igralcev v 1. SKL/SML, v začetku julija, ko matični klub praktično nima nobene možnosti, da bi igralca zadržal. Ambicije posameznikov so izjemno velike, kar pa za NK Rudar Trbovlje na koncu predstavlja velike težave. Zato si vsi igralci, ki so v letošnji sezoni pomagali NK Rudar Trbovlje zaslužijo še posebno pohvalo in zahvalo (Pirc, Krajšič, Kramžar, Cigole, Povh, Holešek,...), saj bi bilo brez njihove pomoči doseči ta cilj še veliko težje. Zahvala gre tudi NK Domžale in NK Bravo Publikum, ki sta bila pripravljena sodelovati in pomagati pri igralskem kadru za kadetsko ekipo. Tisti igralci, ki so pomoč matičnemu klubu v letošnji sezoni zavrnili, pa naj se malce zamislijo, saj je ravno NK Rudar Trbovlje tisti klub, ki jim je na začetku njihove športne poti najbolj pomagal in jim stal ob strani.

kadeti:

NK Rudar Trbovlje : NOGA Britof 1:2 (0:0)

strelec: Pirc

NK Rudar Trbovlje: Radič (V,K), Kulaševič (57' Sotenšek), Petek, Mlinar (70' Tripunović), Pirc, Cigole, Požun, Povh, Cakič (45' Kaltak), Krajšič (65' Florjanc), Kazič

 

mladinci:

NK Rudar Trbovlje : NOGA Britof 1:1 (0:0)

strelec: Laznik

NK Rudar Trbovlje: Hamzić (V), Laznik Ž., Šljivar, Kešina, Žganjar, Vodeb, Karamujič, Kolar (85' Jakovljevič), Laznik J., Račič (78' Bešlič), Holešek (K)

 

Do konca prvenstva ostajata še dva kroga in vsaj ena ekipa mora v teh dveh korgih osvojiti zmago in tri točke, da bo ostanek v ligi povsem zagotovljen. Oziroma je odvisno tudi kako bodo v tem krogu odigrale Jesenice. V primeru dveh porazov bodo kadeti in mladinci, po zelo naporni sezoni, zelo blizu obstanku v 2. ligi.

 

kadeti:

Svoboda Ljubljana : NK Rudar Trbovlje 2:0 (0:0)

NK Rudar Trbovlje: Radič (V,K), Kulaševič (56' Sotenšek), Merdanovič, Tripunović, Mlinar, Krajšič, Povh (74' Kranjc), Požun, Kazič, Grah, Davidovič Milojca

Tudi tokratni nasprotnik kadetske ekipe, ekipa iz Ljubljane, je bila boljši nasprotnik. Ponovno je kadetom uspelo v prvem polčasu zadržati neodločen rezultat, nato pa jim je v drugem polčasu padla koncentracija. Vsekakor se pozna zelo majhna številčost igralskega kadra, ki ga ima trener na razpolago. Vendar bodo imeli v naslednjem krogu priložnost, da se izkažejo pred domačimi gledalci.

 

mladinci:

Svoboda Ljubljana : NK Rudar Trbovlje 4:2 (0:0)

NK Rudar Trbovlje: Kramžar (V), Laznik Ž., Kešina, Šljivar, Hadžić, Karamujič, Kolar, Bešlić, Račič (75' Jakovljević), Laznik J. (52' Blaj), Holešek (K)

Strelec: Račič 2X

Tokrat mladinski ekipi ni uspelo zabeležiti ugodnega razultata, kljub dvema zadetkoma Račiča za izenačenje, jim do konca srečanja ni uspelo zadržati tega rezultata. Domača ekipa je do konca srečanja zadela še dvakrat in zabeležila zmago.

kadeti:

Bela Krajina : NK Rudar Trbovlje 6:1 (0:0)

NK Rudar Trbovlje: Radič (V,K), Kulaševič, Krasniqi, Tripunović, Mlinar, Krajšič, Povh, Florjanc, Kaltak, Kazič, Grah (52' Davidovič Milojca)

Strelec: Davidovič Milojca 

Močno kadrovsko oslabljena kadetska selekcija ni uspela zabeležiti ugodnega rezultata tudi na gostovanju v Črnomlju, kljub temu pa jim je v prvem polčasu uspelo zadržati mrežo nedotaknjeno, vendar pa nato v drugem polčasu niso uspeli več slediti Beli Krajini. To je bil njihov poraz po treh zaporednih tekmah brez poraza.

 

mladinci:

Bela Krajina : NK Rudar Trbovlje 0:2 (0:1)

NK Rudar Trbovlje: Kramžar (V), Laznik Ž., Kešina, Žganjar, Hadžić, Karamujič, Kolar (63' Bešlič), Šljivar, Račič (70' Jakovljević), Laznik J., Holešek (K)

Strelec: Kolar in Bešlič

Mladinski selekciji se je po slabši predstavi na domačem igrišču uspelo zbrati in v gosteh zabeležiti zelo pomembno zmago v borbi za obstanek v ligi.

Na skupni lestvici 2. SKL/SML NK Rudar Trbovlje trenutno zaseda 12. mesto in ima pred predzadnjimi Jesenicami 12 točk prednosti, pred Kamnikom pa 29 točk. Do konca prvenstva pa so ostali še štirje krogi (osem tekem) in bi ta prednost nekako morala zadostovati za obstanek v ligi. Iz lige izpadeta ekipi uvrščeni na zadnjih dveh mestih.

kadeti:

NK Rudar Trbovlje : Šenčur 1:1 (1:0)

strelec: Pirc

NK Rudar Trbovlje: Radič (V,K), Kulaševič, Botonjič, Mlinar, Pirc, Cigole, Požun, Povh, Davidovič Milojica, Grah (75' Fatimić), Kazič

Kadeti so znova prikazali odlično predstavo, vendar so kljub vsem naporom v 70. minuti nesrečno prejeli zadetek in osvojili točko. To je njihova tretja zaporedna tekma brez poraza in iz tekme v tekmo kažejo boljše rezultate in borbenost na igrišču. Na tekmi se je poznala odsotnost igralcev selekcije U-14, ki pomagajo kadetski ekipi v letošnjem prvenstvu, saj je imel trener Buovski na razpolaga le eno menjavo.

 

 

mladinci:

NK Rudar Trbovlje : Šenčur 1:2 (0:2)

strelec: Karamujič

NK Rudar Trbovlje: Kramžar (V), Laznik Ž., Šljivar, Kešina (88' Jakovljevič), Žganjar, Hadžić, Karamujič, Kolar (63' Bešlić), Laznik J., Račič (78' Bešlič), Holešek (K)

Tokrat je mladinska ekipa malce razočarala, saj so gledalci pričakovali bolj ugoden rezultat, glede na prejšnje predstave knapov na domačem igrišču.

 

Selekcija U-14:

HIT Gorica : NK Rudar Trbovlje  3:0

kadeti:

Roltek Termit : NK Rudar Trbovlje 0:4 (0:2)

NK Rudar Trbovlje: Radič (V,K) (76' Mars), Kulaševič (70' Sotenšek), Petek, Cigole, Mlinar, Požun, Povh, Kaltak, Kazič, Grah (52' Florjanc), Pirc

Strelci: Pirc, Kaltak 2X in Mlinar (11-m)

 

Kadeti so prikazali odlično igro in zabeležili visoko zmago tudi v gosteh in tako zabeležili drugo zaporedno zmago.

 

mladinci:

Roltek Termit : NK Rudar Trbovlje 2:1 (2:1)

NK Rudar Trbovlje: Kramžar (V), Laznik Ž., Kešina, Žganjar, Hadžić, Karamujič, Kolar, Blaj (78' Botonjić), Račič (75' Jakovljević), Laznik J., Holešek (K)

Strelec: Holešek (11-m)

 

Mladinski ekipi, kljub igralcu več na igrišču, ni uspelo premagati nasprotnikov iz Moravč.

Kot navaja spletna stran www.nogomania.com, naj bi se naš bivši igralec Emir Dautović poleti zopet odpravil na preizkušnjo v Anglijo, tokrat k slovitemu Chelsea. Srečno Emir!

Povzeto po www.nogomania.com:

" Je pa v povezavi z Mariborom zanimiva vest, ki je do nas prišla preko dveh različnih kanalov. Izvedeli smo namreč, da obstaja zanimanje za kadetskega reprezentanta Slovenije Emirja Dautoviča, branilca kadetske ekipe Maribora. 17-letni Dautovič, nekdanji nogometaš trboveljskega Rudarja, bo z reprezentanco do 17 let v kratkem nastopil na domačem evropskem prvenstvu, ki bo hkrati priložnost za skavte in klube za ogled in morda tudi prestop katerega od nogometašev.

Dautovič, po nogometni izobrazbi centralni branilec, bo po preizkušnji, ki jo je opravil pri Manchester Cityju, morda že v kratkem dobil novo. Znova na Otoku. Kot smo uspeli izvedeti, naj bi oko nanj vrgli pri Chelseaju, s katerim so Mariborčani lani pozimi sklenili sodelovanje. "

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>
Page 5 of 6