Mladinci - novice

Mladinci - novice (84)

 

kadeti:

 

NK Rudar Trbovlje : Škofja Loka 4:1

NK Rudar Trbovlje: Cakić Stefan (Mars David 53'), Novak Gal (Smajlović Samir 73'), Merdanović Asim (Tot Aljaž 56'), Tripunović Dragan, Mlinar Tilen, Krasniqi Kevin, Petek Jan, Korpar Jan, Krajšič Žan, Mavretič Til (Kranjc Matija 78'), Grah Marcel (Kazič Staš 41')

strelci: Mlinar 2 X, Kazič in Korpar

 

mladinci:

 

NK Rudar Trbovlje : Škofja Loka 2:0

NK Rudar Trbovlje: Radić Klemen, Laznik Žiga, Cigole Žiga, Kolar Nejc, Hadžić Senad, Pirc Rok (Jakovljević Bernard 63'), Požun Rok, Blaj Žiga, Laznik Jure, Račič Žan, Ćosić Dean

strelec: Pirc 2 X

 

Obe ekipi sta v prvem krogu v spomladanskem delu prvenstva 2. lige zahod zabeležili zmago.

 

Prvi letošnji trening je na sporedu v ponedeljek, 14. januarja ob 17.30 uri, ko se bodo začele priprave na spomladanski del prvenstva v 2. SML/SKL zahod.

Tako kot članska ekipa, so tudi vse mlajše selekcije s tem vikendom zaključile s prvenstvenimi tekmami. Končni izkupiček na polovici sezone zgleda nekako takole:

mladinci:

Ekipa zaseda trenutno 8. mesto na lestvici 2. SML in so zabeležili 5 zmag, 2 nedoločeno in 6 porazov. Osvojili so 17 točk. Težava pri mladincih je predvsem številčnost igralske zasedbe.

kadeti:

Prav tako kadetska ekipa zaseda trenutno 8. mesto na lestvici 2. SKL in so zabeležili 5 zmag, 2 nedoločeno in 6 porazov. Osvojili so prav tako 17 točk.

Na skupni lestvici imata ekipi skupaj 34 osvojenih točk in sta na 10. mestu. Verjamemo, da lahko ekipi z nadaljevanjem zastavljenega dela v tem delu prvenstva, v spomladanskem delu posežejo še po višjih mestih na lestvici. Obe ekipi, skupaj s trenerjema sta že dokazali, da sta sposobni premagati tudi najboljše ekipe v tej ligi. Primarni cilj obeh ekip je uvrstitev nekje na sredini skupne lestvice.

selekcija U-14:

Zaseda trenutno zadnje, 16. mesto na lestvici v 1. SNL. Zabeležili so 2 zmagi, 2 neodločeno in 13 porazov. Osvojenih imajo 8 točk. Iz 1. SNL U-14 zahod izpadeta dve zadnjeuvrščeni ekipi. Naša ekipa zaostaja za mestom, ki je varno pred izpadom za 4 točke. Ekipa je mlada, vendar pa iz tekme v tekmo s pomočjo trenerja Florjanca napreduje. V klubu vsi verjamemo, da bo ekipi uspelo ostati v 1. SNL U-14 zahod.

selekcija U-12:

Zaseda trenutno 7. mesto na lestvici v 1. ligi U-12 MNZ Ljubljana. Zabeležili so 17 zmag, 2 neodločeno in 21 porazov. Osvojenih imajo 53 točk. Pohvaliti velja tudi odlično opravljeno delo trenerja.

selekcija U-10:

V prvenstvu tekmujejo z dvema ekipama. Ekipa Rudar Zeleni nastopa v skupini A in zaseda trenutno 6. mesto. Zabeležili so 4 zmage, 0 neodločenih in 5 porazvo. Osvojenih imajo 12 točk.

Ekipa Rudar Črni nastopa v skupini B in zaseda trenutno 3. mesto. Zabeležili so 6 zmag, 1 neodločeno in 2 poraza. Osvojenih imajo 19 točk.

selekcija U-9:

Ekipa nastopa v skupini 9 in zaseda trenutno 1. mesto. Zabeležili so 12 zmag, 0 neodločeno in 0 porazov. Osvojenih imajo 36 točk.

selekcija U-8:

Ekipa nastopa v skupini 4 in zaseda trenutno 1. mesto. Zabeležili so 9 zmag, 1 neodločeno in 2 poraza. Osvojenih imajo 28 točk.

selekcija U-7:

Ekipa nastopa v skupini 3 in zaseda trenutno 3. mesto. Zabeležili so 4 zmage, 1 neodločeno in 7 porazov. Osvojenih imajo 13 točk.

Mlajše selekcije se bodo med pripravami na spomladanski del sezone udeleževale tudi raznih turnirjev po vsej Sloveniji. Prav tako bodo organizorani tudi turnirji v dvorani Polaj, med drugimi tudi tradicionalni Brečkov memorial.

KADETI/MLADINCI: Tokrat brez točk

kadeti:

Bela Krajina : NK Rudar Trbovlje 7:0 (4:0)


mladinci:

Bela Krajina : NK Rudar Trbovlje 6:2 (0:2)

Strelca: Čosič in Laznik J.

Mladinska ekipa je v polčasu vodila z 2:0, nato pa v drugem polčasu prejela kar šest zadetkov.

Ekipi sta v tem delu prvenstva na skupni lestvici na 8. mestu, s 34. osvojenimi točkami.

 

kadeti:

Roltek Dob : NK Rudar Trbovlje 1:0 (0:0)


mladinci:

Roltek Dob : NK Rudar Trbovlje 1:1 (1:1)

Strelec: Čosič
Kadetska ekipa je bila skozi celotno srečanje povsem enakovreden nasprotnik, vendar tokrat žoga ni želela v mrežo.
Mladinci so na gostovanju osvojili pomembno točko. Za knape je vratar Klemen Radič ubranil enajstmetrovko.

kadeti:

NK Rudar Trbovlje : ND Ilirija 0:0 (0:0)


mladinci:

NK Rudar Trbovlje : ND Ilirija 0:2 (0:1)

Kadeti so tokrat osvojili točko, ki je vredna skoraj toliko kot zmaga, saj so igrali proti prvouvrščeni ekipi, ki še ni občutila poraza. Prav tako so mladinci kljub porazu prikazali pravi pristop, gostje so povsem zasluženo zmagali.

kadeti:

NŠ Ajdovščina : NK Rudar Trbovlje 0:20 (0:1)

Strelca: Sotenšek in Kazič

 

mladinci:

NŠ Ajdovščina : NK Rudar Trbovlje 1:3 (1:1)

Strelci: Čosič, Račič in Laznik J.

 

Kadetska in mladinska ekipa sta odigrali zaostali tekmi v Ajdovščini in prvič letos zabeležili obe zmagi. Kadetom se je po neuspešni seriji uspelo pobrati in premagati nasprotnika, mladinska ekipa pa nadaljuje uspešen niz nepremagljivosti. Na skupni lestvici sta ekipi na odličnem 5. mestu. Pohvale gredo prav vsem igralcem in obema trenerjema.

kadeti:

NK Rudar Trbovlje : Ivančna Gorica Brinje 0:4 (0:3)

Rdeča kartona: Krajšič in Andjelić

 

mladinci:

NK Rudar Trbovlje : Ivančna Gorica Brinje 1:0 (0:0)

Strelec: Račič

 

Kadetska ekipa je tokrat visoko izgubila in na tekmi prejela tudi dva rdeča kartona. V veliki meri je na potek srečanja vplival neizkušeni mladi glavni sodnik, ki je s svojimi odločitvami razburjal domače gledalce in igralce.

Mladinski ekipi je po boljši predstavi od nasprotnika in nekaj lepih priložnosti v prvem polčasu, ob koncu srečanja le uspelo zadeti za zmago. Strelec edinega zadetka na tekmi je bil Račič, ko je po lepem prodoru in podaji Ž. Laznika z glavo lepo premagal gostujočega vratarja.

kadeti:

Kalcer Radomlje : NK Rudar Trbovlje 2:1 (1:1)

Strelec: Krajšič

 

mladinci:

Kalcer Radomlje : NK Rudar Trbovlje 5:2 (1:1)

Strelca: Čosič in Blaj

kadeti:

NK Rudar Trbovlje : NŠ Birsa & Matavž 2:0 (1:0)

Strelca: Petek in Kazič

 

mladinci:

NK Rudar Trbovlje : NŠ Birsa & Matavž 0:0 (0:0)

Kadeti so se tokrat le uspeli zbrati in zabeležiti suvereno zmago na domačem igrišču. Kadeti s tekmo manj zasedajo 5. mesto na lestvici.

Mladincem je po nekaj lepih obrambah domačega vratarja Radiča uspelo osvojiti točko proti neugodnemu nasprotniku in tako po dveh zaporednih zmagah še vedno ostajajo brez poraza. Mladinci so 6. na lestvici, prav tako s tekmo manj.

Na skupni lestvici ekipi zasedeta odlično 5. mesto, vendar pa imata vsaka po tekmo manj.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>
Page 4 of 6