AKTIVNOSTI MLADIH "KNAPOV"

Kot ponavadi je Rudarjeva mladina tudi ta konec tedna zabeležila nekaj dobrih predstav in lepih rezultatov.
 
 
Cicibani U8 so se mudili na uglednem Kraljevem memorialu v Mengšu in razdeljeni na dve ekipi pokazali odlične predstave. Ena ekipa se je prebila vse do finala in tam klonila proti ljubljanski Olimpiji, druga zasedba pa je prav tako prišla med osem najboljših in na koncu osvojila sedmo mesto.
 
 
Cicibani U10 so gostili ekipo Dragomer Dolomiti in po lepih akcijah in borbeni igri prišli do šestih točk.
 
 
Mlajši dečki U12 so bili ta konec tedna v prvenstvu prosti, naslednji teden bodo gostovali v Novem mestu pri ekipi ŠD Tian. Še vedno so v igri za prvo mesto v skupini 2. Selekcija U12 napada tudi pokalno lovoriko, v sredo bo v okviru polfinala Pokala mlajših dečkov MNZ Ljubljana gostovala pri moštvu Ihan Domžale.
 
 
Mlajši dečki U13 so pred nekaj dnevi v okviru 1. lige izgubili na gostovanju v Grosuplju, prihodnji konec tedna bodo v Trbovljah pričakali Kalcer Radomlje.
 
 
Starejši dečki U15, ki so si že zagotovili uvrstitev v 1. MNZ ligo, so imeli v zadnjem obdobju krajši tekmovalni premor, sedaj pa so sredi napornega ritma. V nedeljo so doma remizirali z Ilirijo (0:0), že v torek popoldne pa bodo gostovali v Domžalah.
 
 
Kadeti in mladinci so v okviru 18. kola MNZ lige gostovali pri ekipi Trebnje Kočevje. Kadeti so po kopici zapravljenih priložnosti izgubili (1:0) z golom v zadnji minuti, mladinci pa so izvlekli remi (2:2)
 
Tekst: David Buovski