UVODNO SPOMLADANSKO KOLO ZAZNAMOVALE DOBRE PREDSTAVE

Pretekli konec se je začel spomladanski del prvenstva za selekcije od U12 do U19.
 
Mlajši dečki U12 so gostili BARTOG Trebnje in prišli do lepe zmage (5:2), tekmece so dotolkli v drugem polčasu. Na lestvici skupine 2 zasedajo tretje mesto, le tri točke za vodilnim Šmartnim.
 
Zapisnik tekme na tej povezavi:
 
 
Mlajši dečki U13 so v okviru 1. lige gostili drugouvrščeno Ilirijo 1911 in po hudem boju minimalno klonili z golom tik pred koncem srečanja (0:1). Kljub temu so ostali na mestu, ki ob koncu sezone zagotavlja mesto med najboljšimi.
 
Zapisnik tekme na tej povezavi:
 
 
Starejši dečki U15 so v okviru 2. lige gostovali v Ljubljani pri drugouvrščenem Interblocku in po zares infarktni tekmi dosegli zmago z zadetkom tik pred koncem srečanja (4:5). Rudar je v tej kategoriji trenutno le dve točki oddaljen od mest, ki vodijo v 1. ligo.
 
Zapisnik tekme na tej povezavi:
 
 
Kadeti U17 so v 11. kolu 1. lige MNZ Ljubljana gostili moštvo Ljubljana Hermes in gladko zmagali (3:0). Istega nasprotnika so s še višjo razliko ugnali tudi mladinci (6:0). Kadeti so se zavihteli na peto mesto, tekmeci pred njimi niso daleč. Mladinci so deseti. Na skupni lestvici je Rudar sedmi, prav ohranitev te pozicije pa je cilj Trboveljčanov v naslednjih dveh kolih, ko bodo gostovali pri moštvu Laby's Mengo 28 in gostili ekipo Komenda Kamnik. Po 13 kolih se liga namreč razdeli na zgornji in spodnji del, sedmo mesto je zadnje, ki zagotavlja boj za najvišja mesta.
 
Zapisnik kadetske tekme na tej povezavi:
 
Zapisnik mladinske tekme na tej povezavi:
 
Tekst: David Buovski